top of page

Musiikki on ollut lapsesta asti suuri osa elämäni kaikkia osa-alueita ja olenkin onnistunut rakentamaan elämäni sen ympärille tavalla, josta olen pystynyt ammentamaan iloa itselleni ja muille. Onnekseni olen siitä saanut myös itselleni ammatin niin muusikkona,  (Joensuun konservatorio 2012) kuin pop/jazz-laulun instrumenttipedagogina (Jyväskylän ammattikorkeakoulu 2016).

Ammattini on käytännössä tarkoittanut minulle laulunopetusta arkisin ja eri kokoonpanojen solistina toimimista viikonloppuisin. Olen satojen erilaisten esiintymisten tuoman kokemuksen ansiosta itsevarma esiintyjä ja karismaattinen viihdyttäjä, mutta myös välitön, rohkaiseva ja innostava laulunopettaja.

Olen kiertänyt ammattimuusikkona yli 10 vuoden ajan ympäri Suomen ja itämeren laivoilla eri bilebändien vakioväkenä, mutta myös tuuraajana. Olen myös ollut mukana  teatterituotannoissa.

 

Esiintymisen ja opettamisen lisäksi sävellän ja sanoitan myös omaa musiikkia, sekä sparraan muita lauluntekijöitä ja artisteja. Koen, että syvin tehtäväni niin esiintyjänä kuin opettajanakin on johdattaa kanssaihmiseni heidän itsensä äärelle laulamisen ja musiikin avulla. Laulu on sielunruokaa!

Kuva: Heta Nykänen

bottom of page